Да неужели, я ведь денег не прошу.
Якби ви просили гроші було-би простіше задовольнити вашу потребу, принтер є ?
Может тогда ответите на пару вопросов? Как мне добираться на работу? Пешком? Кроссовки и те стираются.
А как поддерживать жизненно важные процессы в организме, а иначе я умру на рабочем месте, и буду разлагаться прямо у Вас в офисе.
Open Source роблять люди які часто не знають одне одного працюючи над одним проектом, тому що вони не працюють у офісах, точніш ви то можете працювати й у офісі, у своєму власному й там можете хоч засмердітись але то лише у тому випадку якщо не будете працювати двірником у ЖЕКу
Хотя конечно можно и через инет, но вот только провайдер на шарик мне канал не выделит, и Облэнерго за бесплатно свет не дает, и компьютер для работы в магазине не подарят.
А Вы свои услуги за бесплатно раздаете? Ведь Linux распространяется бесплатно.
Arlecchino Лінукс так само як і 99 відсотків програм під нього є безкоштовним, робиться або ентузіастами справи за безкоштовно, власне це то з чого Лінукс й починався, або є фірми-спонсори типу Канонікал які заробляють гроші іншим способом, власне ніхто не каже що Open Source не дає можливості заробляти гроші, але виробники цього софту за звичай заробляють не на виробництві ПЗ.Але послуги послугами, а само виробництво ПЗ виробництвом, послуги як правило є платними
распространяется в целях рекламы[/color].
Не правильно ви розумієте, власне реклама це є один зі шляхів заробляння грошей але бачу у данному випадку ваше розуміння не правильне, навіть маю підозру, що ви Лінукс взагалі ніколи не користувалися, відкрию для вас велику таємницю - майже будь-який дистрибутив Лінукс абсолютно легально можна скачати з сайтів офіційних виробників і встановити, ніхто за це з вас гроші не візьме. До речі у світі Віндовс теж є безкоштовне ПЗ, а деякі безкоштовні програми є повністю безкоштовними втім дають змогу заробляти гроші їх виробникам які надають послуги наприклад зв’язку як Скайп, хоч Скайп не є вільним ПЗ але таки сама програма є безкоштовною
Готов обсудить Ваши варианты. Всегда рад сотрудничеству.
Варіант один - не заморочуй голову ні собі, ні людям, хочеш працювати - працюй але труси купувати будеш за власну зарплату зароблену шляхом підмітання вулиць